Hvordan kan vi hjælpe dig?

+45 28 19 18 19 kontakt@klservice.dk

Ejendomsservice i Storkøbenhavn

Vores mission er at være den foretrukne udbyder af ejendomsservices i hele Storkøbenhavn, og derfor kan din boligforening benytte sig af vores services indenfor en bred radius i Storkøbenhavn. Vi tror på at dette skaber stor værdi for potentielle kunder, som ejer flere boligforeninger, spredt ud over flere bydele.

Vores arbejder udføres i følgende bydele:

 • Bispebjerg
 • Nørrebro
 • Frederiksberg
 • Vanløse
 • Brønshøj
 • Østerbro

Gode priser på ejendomsservice og med kvalitets rengøringsmidler

Vi vil altid sikre at vores opgave er kvalitetssikret, og at kunden er tilfreds med resultatet. Vi lover altid en god og billig pris, der ikke går på kompromis med et grundigt og velovervejet produkt. Da vi ønsker at skabe de bedste rammer anvender vi altid rengøringsmidler af bedste kvalitet med henblik på at få det bedste resultat.

Vores rengøringsmidler er nøje udvalgte og vi har midler til at arbejde med forskellige materialer og overflader. Hvis din ejendom mangler ejendomsservice kan vi give et skræddersyet tilbud, der passer til jeres ønsker og behov, og vi kan byde ind med vores erfaring og know-how på området, så vi sammen opnår det bedst mulige samarbejde og udfald. 

EJENDOMSSERVICE & VEDLIGEHOLDELSE

Hos KL Service tilbyder vi den fulde pakke og kan udføre stort set alt arbejde inden for ejendomsservice og vedligeholdelse af ejendomme. Herunder kan du se et udsnit af de ydelser, som vi tilbyder:

 • Samt en lang række andre ydelser inden for ejendomsservice & håndværk
 • Varmecentral-service & vedligehold
 • Lysinstallationer & fejlfinding
 • Termografering
 • Trappevask
 • Rengøring af fællesarealer, loftarealer, kælder
 • Vedligeholdelse af ejendomme
 • Mureropgaver
 • Skift af vinduesglas
 • Ordne tilstoppet afløb og kloaker
 • Drænopgaver
 • Professionel projektledelse
 • Faguddannet & kvalificeret arbejdskraft

Vores arbejdskraft er kvalificeret og faguddannet, og vi bestræber os på at udføre alle opgaverne til kundernes fulde tilfredshed.

Vi tilbyder ejendomsservice inden for alle områder, og der er ikke den opgave inden for faget, som vi ikke kan påtage os. Hvad end du ønsker en rengøringsmand, en håndværker eller en projektleder, er vi den udbyder, du søger.

KL SERVICE TAGER TJANSEN!

Vi ​har i mange år løst en lang række forskellige opgaver for diverse boligforeninger og privatpersoner. Fra trappevask og gadefejning til afhjælpning af vandskader mv.

Kontakt os og få mere at vide, eller få et godt tilbud på service.

laptop-3196481_1920

Skræddersyede løsninger:

Hos KL-service har vi mange særaftaler med vores kunder, og tilbyder helt skræddersyede aftaler, hvad end det er vigtigt for vores kunde at have et specielt mødetidspunkt eller en specifik måde arbejdet skal udføres. Vi lever af tilfredse kunder og mener at enhver kundes behov skal imødekommes med en god serviceløsning som passer perfekt til din ejendom. Du vil klart opleve som kunde at vi passer på dig og din ejendom, da vi ved hvor meget det betyder for vores kunder.

Mange af vores kunder bliver hos os i årevis netop fordi de føler sig hørt og mener vi har den bedste ejendomsservice på Sjælland.

hands-731265_1920

Vi benytter Miljøbevidste produkter til alle vores løsninger

Bæredygtighed, er for os, en afgørende faktor, så vi kan stå sammen om, at sætte miljøet i forreste række. Vil din ejendom være med til at gøre noget godt for miljøet, så er KL Service, et fornuftigt valg. Vi benytter altid miljøbevidste produkter til alle vores løsninger. Vi udvælger nøje de rigtige produkter til vores opgaver, så vi ikke går ned på kvaliteten, men altid har et øje for det bæredygtige valg.

Vi tester løbende, at vores produkter lever op til de krav, som der forventes, og vi skifter dem ud, der ikke gør, så vi altid leverer en grundig finish. En grundig og pålidelig udførelse af alle opgaver er vigtig, så vi altid står tilbage med en glad kunde.

Erfaring med alle af ejendomme

Hvad end du er en del af en boligforening, ejer- eller grundforening eller du måske har et kontor, lagerhal eller en anden virksomhedsejendom, så kan vi være behjælpelige med vedligeholdelsen af din ejendom. Hiv gerne fat i os ligemeget hvilken ejendomstype du har, så vil vi meget gerne besigtige den og komme med et stærkt tilbud på vedligeholdelsen af den.

Vi har både privat og erhvervskunder, som ejer små som store bygninger som vi varetager os af. Derfor kan du trygt overlade os til pasning, vedligeholdelse og andet ejendomsservice.

Enhver form for ejendomsservice

Hos KL service er det en kerneværdi for os at tilbyde hjælp til så meget som muligt, så du som kunde ikke skal benytte dig af mange forskellige leverandører til det nødvendige arbejde. Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift, eksempelvis Trappevask, vedligeholdelse af udendørsarealer, affaldssortering, storskrald, vinduespudsning, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt og meget mere.

Har du en anden opgave som ikke er nævnt ovenfor så tøv endelig ikke med at kontakte os, da vi sandsynligvis kan lave en skræddersyet aftale med dig hvor vi kan tilbyde den ekstra ønskede service.

Grundig og pålidelig ejendomsservice

Der kan være en lang række opgaver til rådighed i en boligforening som kræver professionel erfaring at varetage. Vi tilbyder pålidelig ejendomsservice, og kan påtage os alle slags opgaver der måtte opstå i ejendommen. Vores fokus ligger altid hos kundernes tilfredshed, og vi går ikke fra opgaven før vi har leveret et fejlfrit resultat, som vi er stolte af. Vi værdsætter åben og god kommunikation, så vi kan indgå i et samarbejde om, at jeres ejendom kommer i den stand i forventer, og at vi kan indgå i en fast samarbejdsaftale. Vi konkurrerer ikke på

Hvad er ejendomsservice

Ejendomsservice består af mange forskellige serviceydelser og kan indebære alt fra rengøring til vedligeholdelse af bygninger eller grønne områder. Det er især en god ide at have ejendomsservice hvis ens bygning har fællesarealer så flere beboere/medarbejdere benytter sig af området. Du kan næsten se os som en slags vicevært som står for alle de småting som man glemmer i hverdagen. Din ejendom vil fremstå mere lækker og ren for kunder såvel som beboere.

De tre mest primære ejendomsservices vi tilbyder er:

Din bygning er det første man ligger mærke til som kunde når man besøger dit kontor/ejendom, og derfor vil man klart ligge mærke til hvorvidt vinduerne er rengjort ordentligt og pænt. Vi står for hele processen så du aldrig skal bekymre dig om at rense dine vinduer igen, og dermed får du mere tid og fokus til din forretning.

Ejendomme med mange etager benytter sig ofte af fælles trappearealer, hvor det er noget af det første man ser når man træder ind i bygningen. Derfor er det vigtigt at vedligeholde dette fælles område og sørge for at det ser præsentabelt ud. Der opleves tit at beboere er utilfredse hvis deres fælles opgang ikke ser pænt og opryddet ud, og derfor er det vigtigt at investere i trappevask så alle er glade og tilfredse med en ren og pæn opgang.

Når der kommer sne i Danmark kan det være enormt svært at holde naturens kræfter ved lige, der kan nogle gange opstå dybe bunker sne natten over, og forhindre kunder/beboere i at komme hen til indgangen af din bygning. Derfor anbefaler vi at hyre os til at stå for snerydningen på din ejendom så den altid fremstår pænt, selv når det er vinter og sneen falder.

Som sagt, er de services nævnt på vores hjemmeside langt fra alt hvad vi tilbyder, så tøv endelig ikke med at kontakte os hvis behover opstår for hjælp til andet relateret til din ejendom. Vi bestræber os efter at altid imødekomme vores kunders ønsker, og tilbyde dem en god og effektiv service.

Viceværtsservice

Vi kan tilbyde dig viceværtsservice for din ejendom, her kan vi stå for de mange små opgaver som du står med som udlejer, eksempelvis kan vi skifte pærer, feje fortov, ordne små mangler og skader samt alle de andre services nævnt på vores hjemmeside.

Pris på ejendomsservice:

Naturligvis skal det give mening for dig som ejendomsejer at benytte dig af ejendomsservice. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at gøre vores arbejde effektivt og hurtigt således at prisen for dig kan være så lav som mulig. Vi ønsker at vores kunder er tilfredse med vores arbejde, og mener at de har fået meget værdi for pengene. Prisen på ejendomsservice varierer også meget efter størrelsen på ejendommen samt hvilke opgaver der skal udføres, og derfor skræddersyer vi prisen til netop dig.