• Tlf: +45 28 19 18 19

Grøn pleje i Vanløse

GRØN PLEJE AF ENHVER ART I VANLØSE

KL Service tilbyder grøn pleje i hele Vanløse området, og vi står klar til at varetage en bred vifte af arbejdsopgaver. Vi arbejder med en professionel tilgang og med vores erfaring kan vi love kvalitetssikring og kundetilfredshed hver gang. Vi er en kompetent og pålidelig virksomhed, som er grundige og veluddannede til grøn pleje. Skal dine grønne arealer vedligeholdes, med gravearbejde, hegnsklipning eller måske træfældning og beskæring, så kan KL Service hjælpe. Vi tilbyder både grøn pleje til boligforeninger og private havearealer, som trænger til en professionel og kærlig hånd. Vi besidder alt det rette udstyr til at varetage en lang række opgaver. 

Vi kan blandt tilbyde dette inden for vores haveservice:

  • Græsslåning af små & større arealer
  • Klipning af hæk
  • Hegnsklipning
  • Træfældning & beskæring
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • Stubfræsning
  • Diverse gravearbejde
billede af en mand der udfører grøn pleje og beskærer et træ

HAVEPLEJE FOR PRIVATE & BOLIGFORENINGER

KL Service tilbyder haveservice og grøn pleje for både private kunder og boligforeninger, der ønsker hjælp til større arealer.

Vi har alt nødvendigt værktøj og maskiner til rådighed til at klare både de større og mindre opgaver.

Du skal derfor ikke tøve med at tage fat i os, hvis du er privat kunde og har behov for hjælp til haven.

HAVESERVICE AF HØJ KVALITET

Med flere års erfaring i baggagen inden for blandt andet anlægsarbejde og flere store haveprojekter for en lang række kunder, kan vi garantere vores kunder, at det arbejde af høj kvalitet, vi leverer.

Vi er en garant for en professionel planlægning og styrning, der danner grundlaget for vores succesfulde haveservice for kunder rundt omkring i Storkøbenhavn.

KL Service sætter en stor ære i, at vores arbejde altid afleveres til rette tid, til den aftalte kvalitet og en konkurrencedygtig pris.

Vil du vide mere om vores haveservice og grøn pleje?

Lyder det til, at vi kan levere den ønskede grønne pleje til dit hjem eller boligforening?

Så tøv ikke med at kontakte os med det samme. Så finder vi sammen hurtigt ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre med dit haveprojekt.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, hvad end du skal have klippet hæk eller ordet større grønne arealer.

Gode priser på grøn pleje og anlægsarbejde

Vi leverer altid grøn pleje med stor dygtighed og omhu, da vi er erfarne og rutinerede inden for faget. Vores opgaver er kvalitetssikrede, og vi er glade for at kunne levere et tilfredsstillende stykke arbejde hver gang. Vi vil gerne tilbyde kunderne en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og finish af opgaven. Vi har gode priser på grøn pleje og anlægsarbejde til dig, der bor i en boligforening eller skal have privat grøn pleje af din have. Vi tilbyder en fast god pris, så det ikke længere kan betale sig for dig, selv at skulle stå med et omfattende havearbejde. 

Vi har det rette udstyr til at klare opgaven

Det kan kræve vigtigt udstyr, at skulle varetage grøn pleje af sin have eller udendørsarealer. Vi har altid det rette udstyr til at klare opgaven, så du ikke skal bekymre dig om at investere i dyrt udstyr til grøn pleje. Vi sørger for altid at opdatere os indenfor produkter og teknologi, så vi er konkurrencedygtige, og kan arbejde frem mod flotte resultater. Vi har træning og erfaring der giver os kompetencerne til, at benytte forskelligt udstyr til grøn pleje. Vi hjælper med at holde jeres grønne områder velplejede, rene samt præsentable, og vi er med til at forme og udvikle udseendet af haven. 

 Grundig og pålidelig service inden for grøn pleje

Grøn pleje kræver høj grundighed og sans for detaljen, som vi i KL Service besidder. Vi fokuserer på at levere en grundig og pålidelig service, som får vores kunder til at vende tilbage til os, som deres foretrukne firma til grøn pleje. Vi sætter pris på åben og god kommunikation, så vi på effektiv vis kan levere service til kundens tilfredshed, i et samarbejde med vores faglighed og inddragelse af jeres behov og idéer. Vi sørger altid for at punktlige med færdiggørelsen af opgaverne til de aftalte deadlines, og at projekterne ikke varer længere end forventet. Udendørsarealerne omkring din bygning er det første indtryk man får, når man ankommer, og derfor sætter vi stor pris på, at kunne være med til at levere et velholdt førstehåndsindtryk af din ejendom eller virksomhed.

Vi benytter Mijløbeviste produkter til alle vores løsninger

Bæredygtighed, er for os, en afgørende faktor, så vi kan stå sammen om, at sætte miljøet i forreste række. Vil du være med til at gøre noget godt for miljøet, så er KL Service, et fornuftigt valg. Vi benytter altid miljøbevidste produkter til alle vores løsninger. Vi udvælger nøje de rigtige produkter til vores opgaver, så vi ikke går ned på kvaliteten, men altid har et øje for det bæredygtige valg. Vi tester løbende, at vores produkter lever op til de krav, som der forventes, og vi skifter dem ud, der ikke gør, så vi altid leverer en grundig finish. En grundig og pålidelig udførelse af alle opgaver er vigtig, så vi altid står tilbage med en glad kunde.

Nem kontakt og pålidelig leverandør

Hvis du har brug for grøn pleje af dine udendørsarealer i privaten eller i din boligforening, så er vi nemme at kontakte allerede i dag. Vores mange faste kunder anser os som en pålidelig leverandør, der er dygtige og kompetente inden for grøn pleje og hvad, der hører under plejen af grønne arealer. Vi er fleksible, og forsgøer altid at imødekomme kundes ønsker så nøjagtigt så muligt. Vi kan kontaktes på e-mail: kontakt@klservice.dk, hvor vi vender tilbage snarest muligt med et godt tilbud, eller på telefon: 28 19 18 19 , hvor vi forsøger at være tilgængelige indenfor vores normale åbningstider til en god snak.