Hvordan kan vi hjælpe dig?

+45 28 19 18 19 kontakt@klservice.dk

GRØN PLEJE AF ENHVER ART PÅ NØRREBRO

Har du grønne arealer på Nørrebro, som mangler grøn pleje, så står KL Serivce klar til at varetage alle slags opgaver. Vi er kompetente og erfarne inden for grøn pleje, og fokuserer altid på kundetilfredsheden og et flot resultat. Har du f.eks. Brug for græsslåning, klipning af hæk, ukrudtsbekæmpelse eller lignende opgaver i din boligforening på Nørrebro, så kontakt KL Service allerede i dag til en god snak om, hvad vi kan hjælpe dine grønne områder med, så de ser velplejede og præsentable ud. Vi er en virksomhed med årelang erfaring og veluddannet arbejdskraft, som står klar til at varetage alle slags opgaver med grøn pleje.

 
  • Græsslåning af små & større arealer
  • Klipning af hæk
  • Hegnsklipning
  • Træfældning & beskæring
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • Stubfræsning og diverse gravearbejde

HAVEPLEJE FOR PRIVATE & BOLIGFORENINGER

KL Service tilbyder haveservice og grøn pleje for både private kunder og boligforeninger, der ønsker hjælp til større arealer.

Vi har alt nødvendigt værktøj og maskiner til rådighed til at klare både de større og mindre opgaver. Du skal derfor ikke tøve med at tage fat i os, hvis du er privat kunde og har behov for hjælp til haven.

HAVESERVICE AF HØJ KVALITET

Med flere års erfaring i baggagen inden for blandt andet anlægsarbejde og flere store haveprojekter for en lang række kunder, kan vi garantere vores kunder, at det arbejde af høj kvalitet, vi leverer.

Vi er en garant for en professionel planlægning og styrning, der danner grundlaget for vores succesfulde haveservice for kunder rundt omkring i Storkøbenhavn.

KL Service sætter en stor ære i, at vores arbejde altid afleveres til rette tid, til den aftalte kvalitet og en konkurrencedygtig pris.

Vil du vide mere om vores haveservice?

Lyder det til, at vi kan levere den ønskede grønne pleje til dit hjem eller boligforening?

Så tøv ikke med at kontakte os med det samme. Så finder vi sammen hurtigt ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre med dit haveprojekt.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, hvad end du skal have klippet hæk eller ordet større grønne arealer.

Hvorfor vælge os?

Vi leverer altid grøn pleje med stor dygtighed og omhu, da vi er erfarne og rutinerede inden for faget. Vores opgaver er kvalitetssikrede, og vi er glade for at kunne levere et tilfredsstillende stykke arbejde hver gang. Vi vil gerne tilbyde kunderne en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og finish af opgaven. Vi har gode priser på grøn pleje og anlægsarbejde til dig, der bor i en boligforening eller skal have privat grøn pleje af din have. Vi tilbyder en fast god pris, så det ikke længere kan betale sig for dig, selv at skulle stå med et omfattende havearbejde

Det kan kræve vigtigt udstyr, at skulle varetage grøn pleje af sin have eller udendørsarealer. Og vi har altid det rette udstyr til at klare opgaven, så du ikke skal bekymre dig om at investere i dyrt udstyr til grøn pleje. Vi sørger for altid at opdatere os indenfor produkter og teknologi, så vi er konkurrencedygtige, og kan arbejde frem mod flotte resultater. Vi har træning og erfaring der giver os kompetencerne til, at benytte forskelligt udstyr til grøn pleje. Vi hjælper med at holde jeres grønne områder, velplejede, rene og præsentable, og vi er med til at forme og udvikle udseendet af haven. 

Grøn pleje kræver grundighed og sans en sans for detaljen, som vi i KL Service besidder. Vi fokuserer på at levere en grundig og pålidelig grøn pleje service, som får vores kunder til at vende tilbage til os, som deres foretrukne firma til grøn pleje. Vi sætter pris på åben og god kommunikation, så vi er i samarbejde, med os i spidsen for den faglige viden om grøn pleje, og jeres behov og ideer inddraget. Vi sørger altid for at være færdige med en opgave til tiden, så ingen deadlines overskrides, og at projekterne ikke varer længere end forventet.

Udendørsarealerne omkring din bygning er det første indtryk man får, når man ankommer, og derfor sætter vi stor pris på, at kunne være med til at levere et velholdt førstehåndsindtryk af din ejendom eller virksomhed.

Bæredygtighed, er for os, en afgørende faktor, så vi kan stå sammen om, at sætte miljøet i forreste række. Vil du være med til at gøre noget godt for miljøet, så er KL Service, et fornuftigt valg. Vi benytter altid miljøbevidste produkter til alle vores løsninger. Vi udvælger nøje de rigtige produkter til vores opgaver, så vi ikke går ned på kvaliteten, men altid har et øje for det bæredygtige valg.

Vi tester løbende, at vores produkter lever op til de krav, som der forventes, og vi skifter dem ud, der ikke gør, så vi altid leverer en grundig finish. En grundig og pålidelig udførelse af alle opgaver er vigtig, så vi altid står tilbage med en glad kunde.

Hvis du har brug for grøn pleje af dine udendørsarealer i privaten eller i din boligforening, så er vi nemme at kontakte allerede i dag. Vores mange faste kunder anser os som en pålidelig leverandør, der er dygtige og kompetente inden for grøn pleje og hvad, der hører under plejen af grønne arealer. Vi er fleksible, og forsgøer altid at imødekomme kundes ønsker så nøjagtigt så muligt.

Vi kan kontaktes på e-mail: kontakt@klservice.dk, hvor vi vender tilbage snarest muligt med et godt tilbud, eller på telefon: 28 19 18 19 , hvor vi forsøger at være tilgængelige indenfor vores normale åbningstider til en god snak.