Hvordan kan vi hjælpe dig?

+45 28 19 18 19 kontakt@klservice.dk

FÅ RYDDET SNEEN MED EN FAST SERVICEAFTALE KL SERVIVE RYDDER SNEEN FOR DIN BOLIGFORENING I BISPEBJERG OG OMEGN

KL Service tilbyder snerydning og saltning til din boligforening eller private ejendom i Bispebjerg, så du kan komme sikkert igennem de kolde vintre. Det er et lovkrav, at holde sine arealer frie for sne, men det kan være et omfattende arbejde, at stå med selv, så vi tilbyder vores professionelle hjælp. Vi er fleksible og hurtige til at rykke ud, når du står med en arbejdsopgave til os. Vi er en dygtig og kompetent virksomhed med kvalitetssikring og altid tilfredse kunder i Bispebjerg. Vi kan give dig en fast serviceaftale, så snerydning ikke længere skal være en bekymring, men bare noget, der bliver fikset, uden at du behøver, løfte en finger. 

Vores snerydning omfatter også skånsom saltning af parkeringspladser, fortove, indkørsler og indgangspartier ved boligkomplekset og ejendomme.

KL Service tilbyder hurtig snerydning og skånsom saltning af parkeringspladser, fortove, indkørsler og indgangspartier til boligkomplekser og ejendomme.

Vær opmærksom på, at som grundejer af ejendom ud til offentlig sti eller ej, har du pligt til at salte og rydde sne på de arealer, der hovedsagligt bruges af gående.

VIL DU VIDE MERE OM VORES SNERYDNING?

KL Service tilbyder kun snerydning til kunder med en fast aftale om ejendomsservice. Herunder boligforeninger af enhver art og størrelse.

Hvis du ønsker at vide mere om denne specifikke ydelse, eller er du interesseret i at høre mere om, hvorvidt vi kan hjælpe din boligforening med snerydning og andre serviceydelser. Så tøv ikke med at kontakte os med det samme.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Gode grunde til at rydde sne

Snerydning er altid et sikkerhedsmæssigt fornuftigt valg at tage. Sneen kan komme helt uventet, da det aldrig er til at forvente med det danske vejr. Vi er klar til at rykke ud, så snart sneen er faldet, og hjælpe dig med snerydning og saltning. Der er mange gode grunde til at vælge en snerydning, og nogle gange kan man stå i en situation, hvor det er helt nødvendigt. Sneen kan gøre, at du ikke kan komme ud med din bil eller, at der er meget glat på vejene omkring og til og fra din bolig. Glatte veje kan være skyld i store personskader, for folk der færdes på vejen eller for dig selv, så sørg altid for, at få ryddet, når det sner. Snerydning foran din bolig er et lovkrav som boligejer. 

Hvad kan vi tilbyde dig?

En snerydning kan kræve udstyr, som du ikke ligger hjemme med, derfor kan det være nødvendigt med en professionel snerydning. Vi har det rette udstyr til at klare din snerydning, og vi arbejder effektivt og grundigt med opgaven, så sneen ikke er til fare for dig selv eller andre, der færdes i dit område. Vi kan klare din snerydning med en fast aftale, så du ikke længere skal bekymre dig om, at kontakte en sneryder, hver gang det er nødvendigt. Vores snerydning er en del af vores aftale om ejendomsservice, så hvis du allerede har os til at stå for din ejendomsservice, kan vi også tilbyde dig fast snerydning om vinteren.

Når de kolde vintre byder sig i Danmark, bliver fortovene glatte, og områderne omkring din bolig kan være usikre, at bevæge sig på. Dette kan ændres med en nem og skånsom saltning, som er en effektiv metode til at begrænse det glatte føre på underlaget. Vi tilbyder at salte på blandt andet parkeringspladser, fortove, indkørsler og forskellige indgangspartier, og andre steder hvor det findes nødvendigt. Vi er klar over, at salt ikke er det bedste valg for miljøet, og da vi som virksomhed har miljø som et af vores fokuspunkter, vælger vi altid en skånsom saltning, med den mindst mulige miljøpåvirkning.

Vi har en bred vifte af kompetencer indenfor snerydning og saltning, og tilbyder derfor alle services, der kunne være behov for. Vi er erfarne og rutinerede i faget, og tager selv en lille opgave meget seriøst, og udfører altid vores snerydninger med fokus på kvalitet, og saltning med fokus på en skånsom tilgang, der ikke påvirker miljøet. Du kan altid kontakte os, hvis du har KL Service til at lave din ejendomsservice, og få et godt tilbud på fast snerydning og/eller saltning i din boligforening eller ejendom. Vi kan kontaktes på telefon: +45 28 19 18 19 indenfor vores normale åbningstider eller e-mail: kontakt@klservice.dk, og så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud, der passer til dine behov.

Vi er altid nemme at kontakte, hvis du ønsker at få et tilbud på snerydning eller saltning. Vores leverandører af alle vores services er pålidelige, og vi går ikke på kompromis med vores faste lave priser og altid gode service. Vi har faglærte  medarbejdere, som er veltrænede og har det håndelag, det kræver, når man skal arbejde med snerydning og saltning. Hvis du har spørgsmål eller ønsker om, at blive kunde hos os, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi kan altid kontaktes på e-mail: kontakt@klservice.dk, hvor vi vender tilbage på din henvendelse snarest muligt med et godt tilbud, eller på telefon: 28191819 indenfor vores normale åbningstider.