Hvordan kan vi hjælpe dig?

+45 28 19 18 19 kontakt@klservice.dk

KOMPETENT & SIKKER FÆLDNING AF TRÆER PÅ NØRREBRO

Har din ejendom på Nørrebro behov for træfældning, afklipning af træer, topkapning eller beskæring, så kontakt KL Service allerede i dag på e-mail eller på telefon inden for vores normale åbningstider, så vender vi tilbage med et godt tilbud, om hvordan vi kan løse din opgave bedst muligt. Vi arbejder med pålidelig og åben kommunikation, og vi forsøger altid at matche kundernes ønsker og behov på bedste vis. Vi er en dygtig og erfaren virksomhed med veluddannet arbejdskraft, og vi står klar til at hjælpe dig og dine træer på Nørrebro. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud og en hyggelig snak om, hvad vi kan gøre for dig.

KL Service har derfor mulighed for både at fælde træet nede fra. Eller kravle op og klare ærterne derfra, hvis træet er så stort, at det ikke kan ligge ned.

STUDSNING AF TRÆER

Skal træet ikke fældes men blot have skåret grene, da det er blevet for stort? Så klarer vi naturligvis også denne opgave.

Vi har det helt rette værktøj og ikke mindst fodtøj til, at vi kan klare denne type opgave. Normalt bruger vi sko med pigge, så vi nemt kan klatre op i træet.

Men når træet ikke skal fældes, vil vi nødigt ødelægge træet ved at stikke disse sko ind. Vær derfor sikker på, at vi passer på træet, hvis det skal blive stående efter vores besøg.

TRÆFÆLDNING UDEN FAST SERVICEAFTALE

KL Service tilbyder faste serviceaftaler på ejendomsservice, men efter ønske om fældning af træer eller studsning uden en fast aftale, kan du stadig benytte dig af vores service.

På den måde fungerer vi som ekstern leverandør, der kan hjælpe, uden at vi altså skal klare anden service i eller ved ejendommen. Derfor hjælper vi også gerne private kunder med træfældning.

Fortæl os om din træfældningsopgave, så giver vi vores besyv på, hvordan vi bedst kommer i mål med din opgave.

Med os vil du altid opleve professionelt udført arbejde af uddannede fagmænd.​

Tag endelig fat i os med det samme, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med din træ-opgave. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

Gode grunde til beskæring og træfældning

Et træ kan være til fare for din sikkerhed, hvis det står usikkert ved stærke vinde, derfor kan det være en fornuftig ide, at få det fældet, og det er altid det kloge valg, at få en professionel til at udføre arbejdet for dig. Fjernelse af træer kan også give plads til nye haveprojekter, og give mere lys til din bolig, hvis træet skygger for sollyset. Er dit træ blevet angrebet af råd eller svamp, kan det også være nødvendigt at få det fældet. Men uanset, hvad din grund er, så står KL Service klar, med en hjælpende hånd, og sørger for, at dit træ bliver fældet sikkert og nemt, uden du skal bekymre dig om noget. 

Hvorfor vælge os?

Det kræver professionelt udstyr, at udføre en træfældning, afklipning, topkapning, mm. Men udover det, kræver det også en professionel håndtering af udstyret, så fældningen udføres sikkert, og den erfaring og håndtering af maskiner besidder vi hos KL Service. Vi har alt det rette udstyr til at klare din træfældning, så du ikke skal bekymre dig om, at skulle skaffe omkosteligt udstyr til at klare opgaven. Vi ligger inde med en stor mængde materialer, som kan anvendes, til håndtering af forskellige opgaver, som du har brug for hjælp til med dine træer. Du kan kontakte os allerede i dag med en forespørgsel, og så vil vi lave en vurdering af opgaven og give dig et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder professionelt med træfældning og beskæring, da vi har flere års erfaring med forskellige slags opgaver. Vi udfører opgaven med en grundig og sikker hånd, så du ikke skal bekymre dig om, at de omkringliggende omgivelser bliver beskadiget af vores arbejde. Vi er en pålidelig og dygtig virksomhed, der arbejder med god og åben kommunikation, så vi sammen kan udarbejde den bedste løsning til fældning af træer eller lignende opgaver. Du kan komme med dine behov og ønsker, og så vil vi byde ind med vores erfaring og know-how på området. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende samtale om et godt tilbud.

Når man laver en træfældning, beskæring, afklipning eller topkapning, vil det efterlade blade grene og rester. Vi vil gerne gøre det så simpelt og let som muligt for kunden, så derfor skal du ikke bekymre dig om oprydningsarbejdet. Vi sørger for, at der bliver ryddet op, og vi afskaffer de rester der måtte være, så de ikke ligger i vejen. Vi klarer oprydningen hurtigt, og sørger for, at resterne fra træet som er fældet eller beskåret ikke kommer til at skade buske eller beplantning, der befinder sig omkring det. Vi laver altid et kontrolleret stykke arbejde, og sørger for at træet ikke tager skade af behandlingen.

Træer kræver den bedst mulige behandling, når de skal fældes eller beskæres og vi tilbyder gerne at komme ud, og give en professionel vurdering af, hvad vi kan gøre ved dine træer, og hvor den bedste løsning ligger. Vi tilbyder alle services inden for træfældning og beskæring, herunder f.eks. afklipning og topkapning. Det er lovligt selv, at udføre træfældning på egen grund, men det er ikke altid forsvarligt, hvis du er i tvivl om, hvordan det skal gøres eller hvor træet skal falde ned. Derfor anbefaler vi altid at rådføre sig med en professionel som kan give et godt tilbud på træfældning og lign. Services.

Vi er altid nemme at kontakte, hvis du ønsker at få et tilbud på træfældning, afklipning, topkapning, beskæring eller lignende opgaver for dine træer. Vores leverandører af alle vores services er pålidelige, og vi går ikke på kompromis med vores faste lave priser og altid gode service. Vi har faglærte  medarbejdere, som er veltrænede og har det håndelag, det kræver, når man skal arbejde med træfældning og beskæring. Hvis du har spørgsmål eller ønsker om, at blive kunde hos os, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi kan altid kontaktes på e-mail: Kontakt@klservice.dk, hvor vi vender tilbage på din henvendelse snarest muligt med et godt tilbud, eller på telefon: 28 19 18 19  indenfor vores normale åbningstider.