Snerydning

Det er svært at regne med vejret herhjemme i Danmark, men når sneen kommer, så er der ofte behov for professionel snerydning, når der er tale om større arealer.

Derfor tilbyder KL Service, som en del af vores faste serviceaftaler om ejendomsservice, snerydning for boligforeninger.

Vores snerydning omfatter også skånsom saltning af parkeringspladser, fortove, indkørsler og indgangspartier ved boligkomplekset og ejendomme.

KL Service tilbyder hurtig snerydning og skånsom saltning af parkeringspladser, fortove, indkørsler og indgangspartier til boligkomplekser og ejendomme.

Vær opmærksom på, at som grundejer af ejendom ud til offentlig sti eller ej, har du pligt til at salte og rydde sne på de arealer, der hovedsagligt bruges af gående.

Vil du vide mere om  vores snerydning?

KL Service tilbyder kun snerydning til kunder med en fast aftale om ejendomsservice. Herunder boligforeninger af enhver art og størrelse.

Hvis du ønsker at vide mere om denne specifikke ydelse, eller er du interesseret i at høre mere om, hvorvidt vi kan hjælpe din boligforening med snerydning og andre serviceydelser. Så tøv ikke med at kontakte os med det samme.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.