Træfældning

Kompetent & sikker fældning af træer i Storkøbenhavn

Har din boligforening eller private hjem et eller flere træer, som du mener skal fældes? Det kan enten være fordi, de udgør en fare for huset ved tilfælde af storm, eller blot fordi du ikke længere ønsker at have træet stående i haven eller på fællesarealerne.

Uanset grunden, så kan KL Service være behjælpelige med træfældning af høj kvalitet og med sikkerheden i højsædet.

Vi har mange års erfaring med at fælde træer – både større og mindre, og vi kender derfor alle mulige risici, der kan være forbundet med en fældning.

KL Service har derfor mulighed for både at fælde træet nede fra. Eller kravle op og klare ærterne derfra, hvis træet er så stort, at det ikke kan ligge ned.

Studsning af træer

Skal træet ikke fældes men blot have skåret grene, da det er blevet for stort? Så klarer vi naturligvis også denne opgave.

Vi har det helt rette værktøj og ikke mindst fodtøj til, at vi kan klare denne type opgave. Normalt bruger vi sko med pigge, så vi nemt kan klatre op i træet.

Men når træet ikke skal fældes, vil vi nødigt ødelægge træet ved at stikke disse sko ind.

Vær derfor sikker på, at vi passer på træet, hvis det skal blive stående efter vores besøg.

Træfældning i København for boligforeninger og private

Træfældning uden fast serviceaftale

KL Service tilbyder faste serviceaftaler på ejendomsservice, men fældning af træer eller studnings kan du sagtens benytte dig af. Uden at have vores faste serviceaftale.

På den måde fungerer vi som ekstern leverandør, der kan hjælpe, uden at vi altså skal klare anden service i eller ved ejendommen. Derfor hjælper vi også gerne private kunder med træfældning.

Fortæl os om din træfældningsopgave, så giver vi vores besyv på, hvordan vi bedst kommer i mål med din opgave.

Med os vil du altid opleve professionelt udført arbejde af uddannede fagmænd.​

Tag endelig fat i os med det samme, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med din træ-opgave. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.